Cristina Rus, surprinsa intr-o zi obisnuita din viata ei. Cum arata de cand nu s-a mai auzit nimic despre ea


A trecut deja ceva timp de cand  Cristina Rus s-a dedicat exclusiv familiei si a stat departe de lumina reflectoarelor. Desi a incercat sa revina in industria muzicala cu un nou proiect ambitios, artista nu a reusit sa obtina aceeasi atentie ca cea pe care o primea pe cand canta alaturi de Andreea Banica.


In ziua in care a implinit 32 de ani, Cristina Rus a revenit cu un nou proiect, care i-a pus in valoare talentul actoricesc cultivat in anii de studentie petrecuti in cadrul Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj Napoca. Din pacate, piesa "In Doi" nu a ajuns la fel de celebra ca hit-urile pe care frumoasa vedeta le interpreta in trupa Blondy.

Aflata pentru o vreme in atentia presei, Cristina a disparut din nou mai apoi, iar fanii care abia asteptau sa vada ce surprize le-a mai pregatit s-au rezumat la a-i urmari contul oficial de Facebook, unde artista le mai comunica noutati.

Tot acolo ei au putut sa se bucure de o alta latura a Cristinei. Daca in mod normal ea apare imbracata la patru ace si cu machiajul si parul aranjate pana la ultimul detaliu, pe reteaua de socializare artista a adoptat si un look mai relaxat, pentru care fanii au complimentat-o.

"Printre cele mai frumoase mamici", "Frumoasa foc" sau "Tu esti preferata mea" sunt numai cateva dintre remarcile celor peste 40.000 de admiratori care ii urmaresc contul. In imaginea respectiva, Cristina e machiata natural, poarta un tricou alb si zambeste senin catre camera, aparitie care o prinde la fel de bine ca cele oficiale.

FULLSCREEN
Cristina Rus, surprinsa intr-o zi obisnuita din viata ei. Cum arata fosta membra a trupei Blondy de cand nu s-a mai auzit nimic despre ea
  • /

related posts