Cu 10 kilograme mai gras si parul blond platinat. Horia Brenciu, asa cum sigur NU ti-l mai amintesti – Poze de arhiva


Prezentator, producator de spectacole si evenimente, entertainer, interpret, actor. Acesta este Horia Brenciu, cel pe care il stii inca din anul 1993, cand a devenit prezentatorul emisiunii "Robingo", difuzata de Televiziunea Nationala.


Horia Brenciu a urmat Colegiul National Andrei Saguna din Brasov, a continuat studiile la Scoala Populara de Arta Brasov - pian, canto -, iar in anul 1998 a terminat Academia de Teatru si Film Bucuresti.

La 18 ani si-a inceput cariera in muzica, cantand la pian in trupa Apropo. Urmatorii ani i-a petrecut "pe sticla", prezentand de la emisiuni pentru copii pana la matinale si emisiuni de divertisment.

La inceput un tanar debutant slabanog si plin de carisma, Horia Brenciu a trecut printr-o multime de schimbari de infatisare, el confruntandu-se in mod constant cu probleme e greutate.

De-a lungul anilor, greutatea lui Horia a oscilat, in urma cu 11 ani el fiind cu 10 kilograme mai gras. Nici la capitolul coafura indragitul antrenor de la "Vocea Romaniei" nu a ramas constant, el jucandu-se cu tunsorile si avand chiar o perioada in care a fost vopsit blond.

Ce parere ai despre look-ul lui Horia de atunci, crezi ca ii statea mai bine asa?

related posts

Modifică setările cookies