Cu cine va împărți Elena Udrea celula în Costa Rica


Fostul politician Elena Udrea își va petrece două luni în închisoarea El Buen Pastor, din Costa Rica. 


Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăiește în Costa Rica, a declarat într-un interviu pentru un post TV că, din informațiile sale, Udrea va împărți camera, așa cum era de așteptat, cu Alina Bica, dar și cu o femeie din San Jose, condamnată pentru fraudă. 

Tăbăcaru a mai spus că Udrea, Bica și locanica acuzată de fraudă se află în ,,aripa bună” a închisorii, după care a precizat că închisoarea ,,arată ca în Narcos” (n.r. un serial foarte popular, al cărui subiect e viața  traficanților de droguri). 

În final, Tăbăcaru a mai spus că știe aceste informații pentru că soțul femeii din San Jose e prieten cu o prietenă a sa. De asemenea, omul de afaceri a spus că femeia știe că Elena Udrea e celebră în România și că a auzit despre acest ,,tam-tam”. 

Omul de afaceri a lămurit și motivul pentru care Udrea nu a mai dorit să împartă apartamentul cu Bica (n.r. cele două au împărțit același apartament o vreme). Potrivit acestuia, conflictul dintre cele două a apărut fiindcă pe Bica o nemulțumeau aparițiile publicea ale Elenei Udrea. Cele două s-ar fi apropiat din nou doar după ce Bica a aflat despre sarcina Elenei. Tot Bica ar fi fost și cea care a dus-o pe Udrea la spital în ziua în care a născut. 

Udrea și Bica au fost reținute în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România. Potrivit legii locale, cele două vor sta în arest preventiv două luni, iar în această perioadă va fi inițiată și procedura de extrădare. 

related posts

Modifică setările cookies