Cu parul pe moate si silicoanele lasate, mireasa minora pare cu 20 de ani mai batrana. Imaginea pe care ar vrea s-o stearga de pe Internet


Se straduieste sa fie considerata o bomba sexy, de aceea apare doar in rochii mini si decoltate si nu renunta la sandalele de stripperita nici la plaja.


De data aceasta, insa, Courtney Stodden a dat-o in bara.

Supranumita de presa "mireasa minora" pentru ca s-a casatorit cu actorul Doug Hutchison la doar 16 ani, tanara participa in prezent la reality show-ul britanic "Celebrity Big Brother" din Marea Britanie.

Desi a sperat ca aparitia ei in emisiune ii va creste baza de fani europeni, pana in prezent blonda n-a fost decat ridiculizata pentru silicoanele ei masura DD si aspectul de papusa gonflabila.

Una dintre aparitiile cele mai ironizate este cea in care a aparut in camera Big Brother cu parul pe moate si un top extrem de decoltat, care ii lasa la vedere sanii lasati din cauza greutatii silicoanelor.

"Banuiesc ca stilul meu e putin provocator, dar nu mi-e frica sa-mi arat corpul", a declarat ea increzatoare la intrarea in casa Big Brother. De altfel, la aparitia ei, spectatorii aflati in studioul emisiunii au inceput sa o huiduiasca.

Nici concurentii emisiunii nu au o parere foarte buna despre vestimentatia lui Courtney. Louie Spence, un coregraf britanic de succes, i-a spus de altfel blondei ca, din cauza aspectului ei, a crezut initial ca este o vedeta porno.

Ce parere ai despre aparitia miresei minore? Crezi ca arata rau sau nu?

FULLSCREEN
Cu parul pe moate si silicoanele lasate, mireasa minora pare cu 20 de ani mai batrana. Imaginea pe care ar vrea s-o stearga de pe Internet
  • /

related posts