Cu siguranta urmareai "Farmece" la sfarsitul anilor '90. Vezi cum arata acum actritele si descopera in ce seriale cunoscute joaca


La fel cum astazi exista o manie a serialelor si filmelor cu vampiri, in anii '90 exista o manie pentru filme cu demoni si vrajitoare. "Charmed" era, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute seriale pe aceasta tema.


La inceput, personajele principale, surorile Halliwell, au fost interpretate de Shannen Doherty, Alyssa Milano si Holly Marie Combs, dar, cum Shannen (pe care o stiti din rolul Brenda din "Beverly Hills 90210") si-a creat o reputatie din a crea tensiune pe platoul de filmare, a parasit distributia in 2001, la finalul sezonului 3. Locul ei a fost luat de Rose McGowan, care a interpretat personajul Paige Matthews.

Un personaj de care poate nu va amintiti prea bine, care a aparut in ultimul sezon al serialului, a fost Billie Jenkins, interpretat de Kaley Cuoco.

Iata si ce fac actritele la 7 ani de la terminarea filmarilor.

1. Holly Marie Combs

In varsta de 39 de ani, Holly Marie joaca in prezent in serialul de succes "Pretty Little Liars", in rolul Ella Montgomery. In plan personal, actrita a fost casatorita de 2 ori si are tot atatea divorturi la activ. Din cea de-a doua casatorie, cu colegul din "Farmece", David Donoho, are 3 baieti.

2. Alyssa Milano

Joaca in prezent in serialul "Mistresses", in rolul Savannah Davis. La fel ca si colega ei, Holly Marie, Alyssa, in varsta de 40 de ani, a fost casatorita de doua ori. Spre diferenta de Holly, insa, Alyssa este inca maritata cu cel de-al doilea sot al ei. Este mama unui baietel de un an si jumatate.

3. Rose McGowan

Dupa "Farmece", Rose, in varsta de 39 de ani, a mai aparut in roluri episodice in cateva seriale ("Nip/Tuck", "Law & Order", "Once Upon A Time"), dar s-a concentrat mai mult pe filme. Dupa o relatie foarte mediatizata de 3 ani si jumatate cu starul rock Marilyn Manson, Rose a fost logodita cu regizorul Robert Rodriguez.

4. Kaley Cuoco

A mai avut cateva roluri episodice in seriale ca "Gossip Girl" sau "6Teen", dar a dat lovitura abia in 2007, odata cu aparitia in "The Big Bang Theory" in rolul Penny. In plan personal, Kaley, in varsta de 27 de ani, a avut o relatie de 2 ani cu colegul ei din "Big Bang", Johnny Galecki. In prezent are o relatie cu basistul trupei Pepper, Bret Bollinger.

related posts

Modifică setările cookies