Cucereste lumea cu decolteul ei. Frantuzoaica Wonder Woman este din ce in ce mai prezenta in publicatii internationale


Formele ei atrag atentia fotografilor si o transforma incet, dar sigur, intr-o vedeta internationala, pe care toate tabloidele o vor in paginile lor. La fiecare aparitie, frantuzoaica supranumita Wonder Woman ofera un motiv de atentie paparazzilor.


Pana de curand, Tao Wickrath era o anonima, insa tanara a reusit sa starneasca interesul paparazzilor datorita corpului ei fara cusur, iar acum este vanata la fiecare aparitie. Faptul ca, cel putin din punct de vedere fizic, este combinatia perfecta intre J.Lo si Emily Ratajkowski,  este un plus la asemanarea cu Gal Gadot, actrita din ,,Wonder Woman". Cumva, Tao are toate calitatile celor trei vedete si o multime de admiratori.

 

Missin Cancun

A post shared by Tao Wickrath (@taowickrath) on

Tao arata incredibil atunci cand apare la plaja, iar faptul ca apare in vacante alaturi de vedetele americane nu face decat sa atraga atentia asupra ei si sa devina din ce in ce mai cunoscuta pe retelele de socializare.

La ultima iesire in public, bruneta a demonstrat din nou ca le poate surclasa pe vedetele enumarate mai sus, in competitia celor mai sexy busturi naturale, pentru ca decolteul brunetei este, in mod clar, imposibil de ignorat. Tao nu poarta decat haine decoltate, iar cizmele rosii nu au reusit decat sa atraga si mai mult atentia asupra ei, daca mai era nevoie.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies