Culmea promovarii. Ce artista isi face reclama cu posteriorul la vedere, intr-o imagine publicata pe internet


Are 26 de ani, iar corpul perfect si chipul angelic au ajutat-o sa devina celebra in lumea modei. Contractele in modelling nu i-au fost suficiente insa, iar acum vrea sa devina o veritabila bomba sexy.


Astfel, Lara Bingle a ales cea mai usoara si eficienta metoda de a se face remarcata si a publicat pe contul personal de Instagram o imagine in care isi exploateaza la maximum calitatile fizice.

VEZI IMAGINILE AICI.

Mai exact, frumoasa blonda originara din Australia si-a imortalizat posteriorul intr-o pereche de bikini tanga si mai apoi a ales sa faca publica fotografia, inaintea de lansarea oficiala a pictorialului pe care il facea. La scurt timp de la postare, poza a fost nu numai laudata de admiratori, ci si preluata si transmisa mai departe in presa.

CITESTE SI: 8 schimbari in alimentatie care iti garanteaza o silueta perfecta pentru tot restul vietii

Lara este iubita actorului principal din "Avatar" si momentan incearca probabil sa le distraga tuturor atentia de la faptul ca ar putea intra la inchisoare in urma unui altercatii cu paparazzi.

Un fotograf o acuza pe tanara de 26 de ani ca ar fi provocat o cearta intre el si Sam. In plus, barbatul mai spune ca imaginile video surprinse pe strada vor demonstra ca Lara a pornit conflictul, lucru pe care ea l-ar infirma si ar incerca sa il faca sa treaca neobservat, postand imagini hot.

CITESTE SI: Exercitii pentru un posterior bombat. Cum sa devii mai apetisanta facand sport VIDEO

Tu ce parere ai despre aceasta metoda? Va functiona? O vor face pzoele mai celebre si vor distrage atentia de la conflictul in care se afla?


Citeste si

 
FULLSCREEN
Culmea promovarii. Ce artista isi face reclama cu posteriorul la vedere, intr-o imagine publicata pe internet
  • /

related posts