Cum a început Raluca Zenga noul an. I s-a mărit familia și l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo


După un Crăciun venețian, Raluca Zenga a intrat în noul an la căldură, petrecând Revelionul alături de frumoasa ei familie, pe plajele din Dubai. Mai bogată cu noi membri căci familia Zenga pare să se mărească pe zi ce trece! 
  


“După Crăciun, copiii au mai primit și alte cadouri, de Revelion. Samira și Walter Jr și-au dorit să meargă la petshop. Evident că nu au plecat acasă cu mână goală de acolo. Astfel, familia ni s-a mărit cu 2 pisici și 2 papagali de care copiii sunt foarte atașați! Mai aveam o pisică acasă, iar acum devenim treptat colecționari!”, spune Raluca Zenga.

Până își lansează blogul de travel, autoarea “Manualului Mămicii ZEN” și a volumului de poezii “Dragostea 3D”, se mai bucură de noi vacanțe. Proaspăt întoarsă din Sri Lanka, Raluca se pregătește de o nouă aventură. Dar până atunci da curs invitațiilor la evenimentele din Dubai.

Zilele trecute, Raluca Zenga s-a afișat la brațul celebrului ei soț, antrenorul Walter Zenga, la cea de-a 10 ediție The Globe Soccer Awards, desfășurată în Dubai, în cadrul căreia fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost premiat și ales jucătorul anului.
 

FULLSCREEN
Cum a început Raluca Zenga noul an! I s-a mărit familia și l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo!
  • /

related posts

Modifică setările cookies