Cum a rămas Nicolae fără titlu. Ce i-a transmis în ziua nunții femeia cu care se presupune că are un copil 


Nepotul Regelui Mihai, fostul princiope Nicoale s-a căsătorit zilele trecute cu Alina- Maria Binder. 

Tag-uri:

La nunta grandioasă care a avut loc la Sinaia,  nu a fost prezent niciun reprezentant al Familiei Regale. 

În ziua nunţii, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu vizitează Alsacia, a anunţat Casa Regală a României.

 

 Cum a rămas Nicolae fără titlu

 

În 2015, Regele Mihai a decis să îi retragă titlul de "Principe al României" nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României. 

 

Mama fostului principe, Alteţa Sa Regală Principesa Elena, a primit înştiinţarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele, scrie Mediafax. 

 

Nicolae, în vârstă de 33 de ani, primise titlul de principe în 2010. 

 Citește și: Cele mai frumoase imagini de la nunta Prințului Nicolae. Mirii au impresionat pe ringul de dans

Oficial, motivul excluderii lui Nicolae nu a fost clar: "În ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de «Principe al României» şi calificativul de «Alteţă Regală». De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. 

 

 

Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi", se arăta în anunţul transmis de Casa Regală.

 

În presă apăruseră informaţii că în spatele deciziei Regelui Mihai I stă o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată. 

 

Iris Anna, fiica Nicoletei Cârjan s-a născut pe 9 februarie 2016.  Atunci, Principesa Elena i-a transmis în trecut lui Nicolae ă Regele nu doreşte să îl vadă ¨din cauza comportamentului său lipsit de principii morale¨. 

 

La vremea respectivă, Nicolae nu clarificase situaţia paternităţii presupusului său copil.

 

Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiţă de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă. La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calităţile necesare pentru o poziţie în Casa Regală a României, spunea Principesa Elena într-un anunţ al Casei Regale, în noiembrie 2017.


Sursa: Facebook

Nicolae a spus că femeia nu s-a prezentat la efectuarea testului ADN, însă Nicoleta Cîrjan, femeia cu care se presupune că Nicolae ar avea un copil, a transmis, la rândul ei, că ea nu a refuzat  niciodată testul ADN.

 

Situația a rămas la fel de incertă și acum. În ziua nunții lui Nicolae, Nicoleta Cîrjan a publicat pe Facebook un mesaj cu subînțeles:

FULLSCREEN
Cum a rămas Nicolae fără titlu. Ce i-a transmis în ziua nunții femeia cu care se presupune că are un copil 
  • /


related posts