Cum ar arata Barbie daca ar avea solduri, posterior si sani, ca o femeie normala. Care varianta iti place mai mult?


Stim deja ca celebra papusa are dimensiuni imposibile pentru o femeie normala, dar un artist american s-a intrebat cum ar arata jucaria daca ar reprezenta mai realist formele feminine.


Artistul american Nikolay Lamm a vrut sa vada cum ar arata o papusa Barbie care ar respecta dimensiunile corpului feminin, asa ca a masurat mai multe tinere de 19 ani si, dupa ce a obtinut o medie a masuratorilor, a creat un model 3D, pe care l-a pus alaturi de o Barbie obisnuita si l-a fotografiat.

Cum era si de asteptat, "Barbie" cu dimensiuni realiste are picioarele mult mai scurte si mai groase decat cele ale unei Barbie clasice. De asemenea, papusa realista are un posterior mai mare, umeri mai lati, bratele mai groase si o talie mai putin pronuntata.

"Daca tot criticam modelele slabe, trebuie cel putin sa acceptam posibilitatea ca Barbie poate influenta in rau fetitele, la fel ca si manechinele", a declarat Lamm intr-un interviu. "Mai mult decat atat, o Barbie cu proportii realiste arata chiar bine in imaginile pe care le-am realizat eu", a mai spus artistul.

"Daca exista si cea mai mica sansa ca Barbie, in forma ei actuala, sa le influenteze negativ pe fetite, si daca Barbie arata bine ca o femeie cu dimensiuni normale, ce ii impiedica pe cei de la Mattel sa creeze una?", s-a mai intrebat artistul.

Ce parere ai despre papusa Barbie cu dimensiuni realiste? O preferi variantei clasice sau nu?

FULLSCREEN
Cum ar arata Barbie daca ar avea solduri, posterior si sani ca o femeie normala. Care varianta iti place mai mult?
  • /

related posts