Cum arată acum fetițele gemene care au jucat rolul bebelușului lui Ross în "Friends"


În curând vor apărea în noul film de groază al lui Jordan Peele.


Îți amintești de  Emma, fetița lui Rachel și Ross? Gemenele care au jucat personajul-  Cali și Noelle Sheldon - au  împlinit recent 16 ani.

Cali și Noelle, care și-au sărbătorit ziua de naștere cu poze și mesaje pe rețelele de socializare au jucat rolul  bebelușului Emma în serial din 2003 până la finalul acestuia, un an mai târziu.

 

Happy birthday @cali.sheldon

O postare distribuită de Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) pe

"Aproape toți colegii noștri de la școală au văzut serialul și știu despre noi, așa că toată lumea crede că este destul de cool", a declarat recent Noelle pentru Bustle.

Mama lor, Gretchen Sheldon, a  mărturisit că fetele au avut parte de multă distracție pe parcursul filmărilor. 

"Toată lumea a fost cu drăguță cu Noelle și Cali și le-a tratat ca niște prințese mici la filmări. Se filma cu public, iar Cali și Noelle părăseau uneori decorul și se amuzau alături de publicul live. A fost tare distractiv!", a spus aceasta.

După "Friends", gemenele au jucat în diferite scurtmetraje, iar acum au fost distribuite în primul lor film - al doilea film al lui Jordan Peele, alături de Elizabeth Moss, Lupita Nyong'o și Winston Duke.

Scriitorul și regizorul Jordan, care a câștigat un Oscar în 2018 pentru cel mai bun scenariu original, precum și o recunoaștere mondială pentru debutul său ca regizor, le-a arătat recent fanilor săi de pe Twitter posterul filmului.
 

 

That is so fetch!

O postare distribuită de Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) pe


 

related posts

Modifică setările cookies