Cum arată acum Violeta, fiica Andreei Marin. Este aproape cât mama ei de înaltă


Andreea Marin a fost întotdeauna discretă când a venit vorba de fiica ei, Violeta, alegând să nu o expună prea mult în presă.


În weekend-ul care tocmai a trecut, Andreea Marin și fiica sa, Violeta, care va împlini în curând 11 ani, au ieșit la joacă în curte, alături de câinele familiei, iar vedeta a postat pe pagina de Facebook o fotografie adorabilă.

Citește și: Andreea Marin, despre cum evită crizele de comunicare cu fiica ei, Violeta

Violeta s-a transformat într-o adevărată domnișoară, cu părul lung și negru și aproape cât mama ei de înaltă. 

Ziua poate fi mai frumoasă şi plină de energie dacă are şi o porţie de joacă: noi, fetele, am ales să-l provocăm pe Rocky, e încântat să alerge după rățușca de plastic, jucăria lui preferată, și când o prinde, tare greu o mai recuperăm. O zi veselă să aveți și voi!”, a scris Andreea în dreptul imaginii de pe Facebook.

Andreea Marin a declarat, mai demult, pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, că are o relație excelentă cu fiica sa. „Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare, are simțul umorului.

Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Avem grijă de animalele noastre, grădinărim împreună. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa”, a mai spus Andreea Marin. 

Foto: Facebook 
FULLSCREEN
Cum arată acum Violeta, fiica Andreei Marin. Este aproape cât mama ei de înaltă
  • /


related posts