Cum arata Adela Popescu inainte de culcare. Uite-o pe actrita ta preferata fara pic de machiaj


Dupa ce si-a surprins fanii cu un machiaj gotic, puternic si indraznet, Adela Popescu a decis sa le arate admiratorilor o noua fata a sa.


Cu un zambet cald pe chip si mesajul "Hotel. Timisoara. Concert. noapte buna! :)", Adela le-a urat fanilor o seara frumoasa si s-a retras pentru a-si reface fortele dupa unul din multele spectacole pe care le sustine alaturi de DJ Project.

Observand ca actrita lor preferata este obosita si dandu-si seama ca are nevoie de sprijinul lor, fanii vedetei nu au incetat sa ii ofere comentarii, sfaturi, precum si o multime de Like-uri.

"Ai mare grija de tine pentru ca stiu ca este foarte obositor totul. Sa iei niste vitamine", ii sugereaza o admiratoare, in timp ce o alta ii scrie "Cum te-ai odihnit dupa concert? Sper ca azi esti in forma. Bea un suc de portocale si vei avea energie pe toata ziua, OK? Te pupi, ai grija de tine!".

Imaginea cu Adela Popescu nemachiata, inainte de culcare a primit nici mai mult nici mai putin de 3.454 de Like-uri in timp record, sfaturile bune ale admiratorilor fiind inca o dovada a faptului ca actrita este extrem de iubita.

Ce parere ai despre look-ul ei natural? Ce nota merita?

related posts

Modifică setările cookies