Cum arată Adriana Lima nemachiată. Cea mai recentă apariție a fotomodelului îi arată adevărata față


Pentru cineva care este imaginea Maybelline și care e zilnic în prezentările Victoria's Secret nu e tocmai ușor să îți faci apariția nemachiată în văzul tuturor. Sunt șanse foarte mari ca unele critici să apară imediat și imaginea ta perfectă să dispară. Nu e cazul fotomodelului Adriana Lima. Cea mai recentă apariție o arată într-o lumină naturală. 


Îmbrăcată casual, cu o bluză Fendi lălâie, părul prins într-un moț lejer și complet nemachiată, Adriana Lima și-a făcut apariția în aeroport complet dezinteresată de ochii lumii care o pot vedea și o pot critica. 

În vârstă de 35 de ani, Adriana Francesca Lima este un model brazilian, cunoscută pentru colaborările sale cu compania de lenjerie Victoria’s Secret. 


Modelul are doi copii și arată senzațional pentru o mamă care defilează zilnic pe cele mai mari scene ale modei.


În urmă cu câteva zile, Adriana își făcea apariția pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes într-o rochie extrem de sexy, albă, decupată, cu o crăpătură adâncă pe picior.


Frumoasa braziliancă în vârstă de 36 de ani a captat toate privirile pe covorul roșu la premiera filmului Burning (Beoning).

  • Adriana Lima

related posts

Modifică setările cookies