Cum arata Andreea Marin in culisele unei sedinte foto. Adevarul despre look-ul vedetei TV


Intr-o serie de fotografii postate pe contul personal de Facebook, vedeta le-a aratat fanilor care sunt secretele din spatele pictorialelor ei de nota 10.


Andreea Marin este mai activa ca niciodata si le pregateste admiratorilor un pictorial spectaculos. Increzatoare in felul in care arata, vedeta nu se sfieste sa publice pe retelele de socializare imagini needitate, care o arata exact asa cum apare in culisele sedintelor foto.

Pe langa faptul ca in cadrele pe care le-a publicat reiese ca vedeta TV are o silueta incredibila, fanii pot observa ca si tenul Andreei arata impecabil.

"Am inteles de ce, mai cu seama dupa 40 de ani, tenul are nevoie de mult mai multa grija si nu e nevoie de excese, ci doar de informatie corecta si de un specialist alaturi de tine din cand in cand, la timpul potrivit", a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

La fel de frumoasa ca de obicei, vedeta nu pare sa sufere de vreo afectiune dermatologica, ci dimpotriva, etaleaza un ten imaculat. De altfel, trasaturile frumoase sunt evidente si atunci cand nu este data cu niciun fel de fard, semn ca toti criticii s-au inselat cand au comentat negativ in trecut in ceea ce o priveste.

related posts

Modifică setările cookies