Cum arata barbatul ideal in viziunea Alexandrei Stan. Ce trebuie sa faca un domn ca sa o cucereasca pe blonda – EXCLUSIV


Alexandra Stan este una dintre cele mai de succes cantarete din Romania, impreuna cu Inna ea reusind performanta de a face cunoscut numele tarii noastre in intreaga lume. Cum reusestea ea sa imbine viata personala cu viata profesionala si ce calitati cauta in barbatii pe care ii intalneste?


"Barbatul ideal pentru mine ar trebui sa fie matur, sa fie responsabil, sa fie puternic, sa poata sa aiba grija de o femeie si, in primul rand, sa inteleaga munca mea. Sa inteleaga ca ceea ce fac eu nu este foarte usor si faptul ca, daca sunt plecata mereu, nu e pentru ca imi doresc sa fiu departe de el", a spus Alexandra exclusiv pentru Perfecte.ro.

Ea a adaugat ca barbatul ideal trebuie sa aprecieze putin timp pe care il petrece cu el, avand in vedere faptul ca este mereu pe drumuri.

Desi a stat putin pe ganduri la auzul intrebarii, in cele din urma vedeta a reusit sa identifice exact lucrurile pe acre si le doreste din partea cleui care ii va sta alaturi. Isi doreste prea mult, oare? Voi ce credeti?

related posts

Modifică setările cookies