Dovada ca aschia poate sa sara si departe de trunchi. Cum arata mama frumoasei Paris Jackson, femeia care i-a facut 2 copii lui Michael Jackson


Paris Jackson este una dintre cele mai hot adolescente ale momentului. In varsta de 15 ani, Paris impresioneaza cu trasaturile sale fizice deosebite, fiind considerata una dintre cele mai frumoase tinere sperante din showbiz. Chiar daca acum trece printr-o perioada mai rebela, fiica lui Michael se anunta a fi o mare vedeta internationala...fie in lumea filmului, fie in industria muzicala.


Multi se intreaba de unde si-a mostenit Paris frumusetea si tindem sa credem ca din partea familiei Jackson...asta pentru ca mama sa, Debbrie Rowe, nu a fost niciodata o mare frumusete, iar in ulti8ma perioada arata din ce in ce mai rau.

De curand, Paris Jackson a reluat legaturile cu mama sa, motivul apropierii de aceasta fiind conflictul dintre Paris si bunica extrem de autoritara. "Au existat mai multe certuri violente in resedinta familiei Jackson", povestea un apropiat al familiei, motivand astfel decizia lui Paris de a se muta in casa mamei sale.

Foto: Paris Jackson si Debbie Rowe

Debbie Rowe are 54 de ani si a fost castorita timp de 3 ani cu Michael Jackson, perioada in care i-a facut doi copii - pe Paris si pe Prince.

Potrivit Mediafax, Rowe lucra ca asistenta medicala pentru un dermatolog de la Hollywood cand l-a cunoscut pe Jackson. Dupa ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destramat, in 1996, Debbie a incheiat o intelegere cu cantaretul pentru a-i oferi un copil. S-au casatorit in Sydney, Australia, pe cand Rowe era insarcinata in sase luni cu Prince Michael.

Relatia lor s-a incheiat in anul de dupa ce a nascut-o pe Paris, 1999.

In urma procesului de divort, Jackson a fost de acord sa-i plateasca lui Rowe 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divort si 600.000 de euro anual pentru urmatorii sase ani. Rowe a mai primit o casa in Beverly Hills si o masina marca Ford Explorer din 1998. Ea a fost de acord sa-si viziteze copiii doar o data la 45 de zile, conform deciziei judecatoresti.

Dupa ce a renuntat la drepturile parentale in 2001, Rowe a declansat procedurile de recuperare a acestor drepturi in 2004, cand starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor (de care a fost achitat ulterior, n.r.). Au urmat ani de dispute la tribunal, dar, in 2006, cei doi au ajuns la o intelegere judiciara, ai carei termeni nu au fost facuti publici. In urma intelegerii dintre Rowe si Jackson, copiii au ramas in custodia tatalui.

FULLSCREEN
Dovada ca aschia poate sa sara si departe de trunchi. Cum arata mama frumoasei Paris Jackson, femeia care i-a facut 3 copii lui Michael Jackson
  • /

related posts

Modifică setările cookies