Una dintre cele mai sexy vedete din anii '80 nu s-a schimbat deloc. Vezi cat de bine arata la 43 de ani fosta sotie a lui Rod Stewart, Rachel Hunter


S-a facut remarcata prin aparitiile sale incendiare in costum de baie in revista Sports Illustrated, a jucat in filme si a lucrat in televiziune, insa celebritatea i-a adus-o casatoria cu Rod Stewart.


Fosta sotie a lui Rod Stewart, Rachel Hunter ramane in continuare una dintre cele mai frumoase aparitii din showbiz. In prezent Rachel este jurat in emisiunea "New Zealand Got Talent", versiunea din Noua Zeelanda a emisiunii "Romanii au talent".

Foto: Rachel Hunter 2102,  Getty Images

In ultimii ani, Rachel s-a facut mai mult remarcata pe micul ecran decat in reviste sau cinematografie: a aparut la "Dansez pentru tine" varianta americana, a fost jurat la o emisiune de tip reality alaturi de Lorenzo Lamas si a fost prezentatoarea mai multor show-uri tv.

La 43 de ani, Rachel reuseste sa fie la fel de sexy ca in vremurile in care poza in Playboy sau in Sports Illustrated. Vedeta imbraca pe covorul rosu rochii mulate si decoltate, care ii vin superb!

related posts

Modifică setările cookies