Cum arata in prezent actorii din filmul "Nu-i spune mamei ca dadaca-i moarta"


Dupa succesul inregistrat cu "Singur acasa" in 1990, producatorii de la Hollywood si-au incercat norocul un an mai tarziu cu "Nu-i spune mamei ca dadaca-i moarta", varianta in care acasa raman nu doar unul, ci 5 copii singuri. Comedia a fost apreciata la vremea respectiva, iar actorii au ajuns sa aiba cariera de succes in Cetatea Filmului.


Cinci copii sunt lasati singuri acasa cu o dadaca in varsta si tiranica, atunci cand mama lor pleaca intr-o vacanta de 3 luni in Australia. Cand dadaca moare in somn, cei 5 frati decid sa nu-si anunte mama si sa traiasca fara reguli si fara restrictii. Fiica cea mare, Sue Ellen, ajunge chiar sa se angajeze la o companie de moda, pentru a-si hrani fratii mai mici. Cam asta este, in mare, actiunea filmului "Nu-i spune mamei ca dadaca-i moarta".

Iata ce s-a intamplat in ultimii 11 ani cu actorii din film:

Christina Applegate (Sue Ellen Crandell): Christina a jucat in sitcom-ul "Familia Bundy" pana in 1997 si a fost una dintre membrele fondatoare ale trupei The Pussycat Dolls. Actrita a mai jucat si in "Samantha Who?", iar in prezent joaca in serialul "Up all Night". Christina are un copil impreuna cu cel de-al doilea sot al ei, Martyn LeNoble.

Josh Charles (Bryan): Dupa rolul din "Nu-i spune mamei ca dadaca-i moarta", Josh a mai jucat in "Threesome" si in seriale TV ca "Sports Night" si "In Treatment". In prezent, actorul joaca in drama TV "The Good Wife", pentru care a fost si nominalizat la premiul Emmy.

Vezi AICI o GLAERIE FOTO cu restul actorilor din "Nu-i spune mamei ca dadaca-i moarta"!


related posts

Modifică setările cookies