Cum arata iubita lui Banel Nicolita si ce veste i-a dat fotbalistului. Vezi ce a facut sportivul imediat dupa ce a aflat


Despre Banel Nicolita se scriu stiri mai ales in momentul in care are o reusita in plan profesional, nu in plan personal, insa vestea pe care a primit-o fotbalistul recent a creat valva.


Fotbalistul de la Saint Ettiene a fost anuntat de iubita lui, Cristina, ca urmeaza sa devina tata, si a si inceput sa faca planuri pentru botez si pentru perioada imediat urmatoare nasterii micutului lui.

In primul rand, Banel are de gand sa renunte la burlacie si sa se insoare cu cea care i-a fost alaturi timp de 8 ani. Evenimentul se va desfasura la Braila, un loc important pentru Nicolita, si va avea loc in luna decembrie, el dorind sa sarbatoreasca atunci si nunta, si botezul copilului.

La petrecere Banel planuieste sa invite 400 de oameni, dintre care nu vor lipsi Gigi Becali si fostii lui colegi de la echipa Stelei, dar nici toti apropiatii care i-au fost alaturi in cele mai dificile momente ale vietii lui.

"Sunt un om fericit si implinit din toate punctele de vedere! Anul acesta ma voi casatori si voi deveni tata. La nunta mea vreau sa vina toti oamenii dragi mie, care mi-au fost alaturi mereu. Pregatesc foarte atent acest eveniment si sper ca toata lumea sa se distreze", a declarat Banel Nicolita, in exclusivitate, pentru WOWBIZ.ro.

Foto: Cancan

related posts

Modifică setările cookies