Cum arata iubita unuia dintre cei mai sexy barbati din lume. Jude Law, surprins cu o blonda superba


Jude Law este unul dintre cei mai mari cuceritori de la Hollywood. Actorul are cinci copii, cu trei femei diferite, iar mai nou a fost surprins in preajma unei noi cuceriri.


Starul din "Cold Mountain" si "Closer" a fost surprins de paparazzi intr-un restaurant de lux in Roma, alaturi de noua iubita, Philippa Coan, si parintii acesteia. Dupa ce s-au bucurat de mancarea lor preferata, cei doi s-au retras, nu inainte insa ca Jude sa faca o serie de selfie-uri cu fanii care l-au recunoscut.

In urma cu putin timp, starul a devenit tata pentru a cincea oara, cu o cantareata in varsta de 23 de ani, Catherine Harding. Jude si cantareata de 24 au fost impreuna la inceputul anului, iar femeia ar fi locuit cu el timp de sase saptamani in Republica Ceha, unde starul filma pentru un nou proiect.

In afara de cel mai nou membru al familiei lui diverse, actorul mai are trei copii de 18, 12 si 13 ani cu fosta sotie, Sadie Frost, de care a divortat in 2003. In plus, mai are inca o fetita de 5 ani cu modelul american Samantha Burke, dupa o scurta aventura din anul 2008.

  • Cum arata iubita unuia dintre cei mai sexy barbati din lume. Jude Law, surprins cu o blonda superba

related posts

Modifică setările cookies