Cum arată Laura Cosoi, gravidă în 7 luni, într-o rochie mulată. Cât de mult i-a crescut burta!


Laura Cosoi s-a lăudat până în luna a patra de sarcină că nu a luat niciun kilogram în plus, dar lucrurile s-au schimbat în ultimele 3 luni. Dacă până acum aproape că nu i se vedea burta, aseară și-a etalat sarcina pe covorul roșu al Premiilor Gopo într-o rochie mulată.


Laura Cosoi a reușit să atragă toate privirile asupra ei la Gala Premiilor Gopo. Deși până de curând nu ai fi zis că este însărcinată, lucrurile s-au schimbat de când vedeta a ajuns în luna a șaptea de sarcina. Mândră de noul ei statut, vedeta a îmbrăcat o rochie argintie, mulată, care să îi evidențieze și mai bine burtica.


 

Spre @premiilegopo ???? Multumesc @stephanpelger. Esti minunat! ❤️ #silverdress #actresslife #redcarpet #goponight #galanight #makeup @intzu #hairstyle #mugurconstantin #momtobe #7monthspregnant #happy #blessed

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


 

Amore ♥️ #parentstobe

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


Vedeta a atras și admirația fanilor pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu ținuta: “strălucești cât pentru amandoua”, “Așa da! În sfârșit în toată splendoarea de viitoare mămică... Știi, burtica de gravidă nu-i de ascuns... E de mângâiat... Și de minunat în fața miracolului noii vieți. .. “, “Ești o graviduță superbă!!!”, “Wooow, superbă e puțin spus” și “Nu există femei însărcinate urâte, dar tu ești cea mai frumoasă dintre gravidute”.


 

Viață ♥️ #viitor #iubire

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


 

New life ???????????? #4monthspregnant #newlife #momtobe #start #familyfirst

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pe 1 februarie, de ziua ei. Vedeta așteaptă o fetiță după mai bine de doi ani de când s-a căsătorit cu Cosmin Curticapean, care este cu 4 ani mai mare decât ea. Laura a făcut anunțul pe blogul ei “am ales să va împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi!”. 

related posts