Cum arata Matthew McConaughey la bustul gol in noul sau film, "Mud"


A slabit pana la 61 de kilograme pentru a interpreta un cowboy bolnav de SIDA in filmul "Dallas Buyers Club". In timpul drasticului regim de slabire a filmat insa pentru o alta pelicula, in care joaca alaturi de Reese Whiterspoon.


Daca Matthew v-a speriat si pe voi cu fizicul lui extrem de slabit in imaginile de pe platoul de filmare al "Dallas Buyers Club", actorul arata mult mai sanatos in rolul Jeff Nichols din drama "Mud". Acesta din urma a fost realizat inainte de pelicula care i-a cerut sa slabeasca aproape 20 de kilograme.

Matthew, in varsta de 43 de ani, apare fara camasa in cateva scene din "Mud", turnat in timpul draconicului sau regim de slabire. Si, desi nu se compara cu aparitia sa din "Magic Mike", in care interpreta un stripper bine facut, silueta actorului are, cu siguranta, un aspect mult mai sanatos decat in timpul filmarilor la "Dallas Buyers Club".

Matthew in "Magic Mike"

Matthew in "Mud"

Intrebat daca ii este dor de corpul lui lucrat, Matthew a declarat pentru revista "People": "Am mai putina forta fizica, dar mintea mea e mult mai ascutita."

Se pare ca actorul tine o dieta de ingrasare bine pusa la punct si nu se ingrasa apeland la produse fast food, pentru a evita sa se imbolnaveasca de diabet.

In "Mud", Matthew joaca rolului unui proscris care fuge de vanatorii de recompensa si incearca sa se reuneasca cu iubita lui, Jupiter, interpretata de Reese Whiterspoon.

Vezi mai jos trailerul pentru "Mud" si spune-ne ce parere ai despre aparitia actorului!

FULLSCREEN
Cum arata Matthew McConaughey la bustul gol in noul sau film, "Mud"
  • /

related posts