Cum arata papusa Barbie cu dimensiunile unei femei normale? Imaginile pe care ar trebui sa le vada toate adolescentele


Dornice sa ajunga la fel de frumoase precum papusile Barbie, nu putine sunt fetele care fac orice, cu riscul de a-si pune in pericol sanatatea, pentru a se transforma in varianta vie a faimoaselor papusi.


Cum aceasta practica a devenit din ce in ce mai des intalnita, americanii au creat o schita a unei papusi Barbie normale, asa cum ar trebui sa arate daca ar respecta dimensiunile medii ale unei adolescente obisnuite.

Nickolay Lamm, un artist al unui site cunoscut, a hotarat sa creeze o papusa Barbie cu dimensiuni normale, obtinute dupa media greutatii si dimensiunilor adolescentelor americane de 19 ani.

"Vreau sa arat ca dimensiunile medii sunt frumoase. Daca Barbie poate sa arate bine ca o femeie normala, de ce cei de la Mattel nu fac una? Am avut o multime de proiecte Barbie. Multe lucruri pot fi imbunatatite pentru a face papusa sa arate ca o femeie reala", a declarat Lamm.

Astfel, acesta a creat o figurina Barbie care este mai scunda decat cea originala si putin mai grasa, insa frumusetea ei ramane aceeasi, dovada ca o femeie poate arata bine in orice "forma".

Cum ti se pare Barbie cea normala? Ai cumpara mai degraba copiilor aceasta figurina decat pe cea comercializata acum?

FULLSCREEN
Cum arata papusa Barbie cu dimensiunile unei femei normale? Imaginile pe care ar trebui sa le vada toate adolescentele
  • /

related posts