Cum arata primul hotel de nudisti din Anglia si cum isi vor petrece Craciunul clientii lui VIDEO


Un grup de nudisti convinsi din Marea Britanie au aparut ieri la emisiunea matinala "The Morning", pentru a le povesti telespectatorilor cum isi vor petrece Sarbatorile de iarna in pielea goala.


Tim Higgs, in varsta de 56 de ani (al doilea din stanga), secretara lui, Vicki Hinks (blonda din dreapta) si doi dintre clientii hotelului lor, "Clover Spa" din Birmingham, au fost invitati ieri la o cunoscuta emisiune TV britanica pentru a vorbi despre planurile lor de Sarbatori, care nu includ textile.

Higgs, care a deschis primul hotel pentru nudisti din Marea Britanie anul trecut, a spus ca se va bucura de cina festiva de Craciun in pielea goala, alaturi de toti oaspetii sai.

Unul dintre moderatorii emisiunii nu s-a putut abtine sa nu intrebe ce se intampla daca un oaspete al hotelului e atras de altul si exista o "reactie fizica".

"Nu se intampla", a asigurat-o proprietarul hotelului pentru nudisti. "Exista teama asta, dar nu se intampla. Intr-adevar, esti complet expus. Poate se intampla la un caz din 1.000 sau din 10.000. Dar atunci poti merge sa faci un dus rece.", a mai completat el.

Higgs a fost insotit la emisiune de secretara lui, dar si de doi dintre oaspetii hotelului, Emma Stokes si Andrew Welch, acesta din urma fiind nudist de peste 20 de ani.

"Multi oameni nu pot separa sexul de nuditate, dar nu despre asta este vorba. Anii de conditionari sociale au facut oamenii sa se simta jenati si rusinati de un corp gol, dar cu totii avem unul. Ne distram, dansam si ne zbenguim, dar ne comportam la fel cum ar face oamenii imbracati", a explicat Andrew Welch.

Higgs, a carui sotie si 4 copii prefera sa duca o existenta care presupune haine spune ca adora sa umble gol si ca va organiza nu una, ci patru petreceri de Craciun si ca toate camerele hotelului sau au fost deja rezervate pentru Craciun si Anul Nou.

Hotelul de 7 camere, amenajat intr-o vila din 1920, are toate facilitatile unui spa de lux: sauna, camera de aburi, jacuzzi pe terasa, piscina si camere de tratamente corporale si faciale.

Exista si o gradina pitoreasca, in care oaspetii se aduna vara, o cafenea si camere de socializare, in care oaspetii se intalnesc pentru a vorbi sau a juca jocuri de societate.

Vezi mai jos filmuletul cu aparitia nudistilor la emisiunea TV si spune-ne: ai merge la un astfel de hotel de Sarbatori sau nu? :)

Citeste pe www.perfecte.ro cele mai frumoase mesaje de Craciun si cele mai voioase mesaje de Anul Nou!

related posts

Modifică setările cookies