Cum arata Sheryl Crow la 18 ani dupa aceasta imagine si de ce i-a lasat pe toti cu gura cascata la un eveniment caritabil


Probabil Sheryl, Demi si Madonna au descoperit toate izvorul tineretii vesnice si beau din aceeasi apa magica. Doar asa se explica look-ul fabulos al cantaretei.


Sheryl, in varsta de 51 de ani a participat saptamana trecuta la evenimentul caritabil Annual African Chidren's  Choir Gala, uimindu-i pe toti cei prezenti cu look-ul ei tineresc.

Sheryl a purat o clasica rochie neagra, simpla, care i-a scos in evidenta silueta zvelta, pe care a accesorizat-o cu o pereche de botine negre, cu varful decupat. Ca de obicei, cantareata si-a coafat parul in bucle si l-a lasat liber pe umeri. Cat despre machiaj, Sheryl a preferat unul foarte discret, care sa-i puna in evidenta ochii superbi.

Nu atat silueta ei, cat chipul ei impecabil a atras murmure de admiratie din partea celor prezenti. Cu exceptia catorva riduri fine, de expresie, fata cantaretei nu pare sa fi suferit mari modificari din 1995, anul in care a castigat trei premii Grammy si pana astazi.

Ramane insa o singura intrebare: sa fie vorba despre o mostenire genetica exceptionala sau a apelat Sheryl la bisturiu pentru a-si mentine frumusetea? Voi ce spuneti?

FULLSCREEN
Cum arata Sheryl Crow la 18 ani dupa aceasta imagine si de ce i-a lasat pe toti cu gura cascata la un eveniment caritabil
  • /

related posts

Modifică setările cookies