Cum arata si ce face in prezent "Brenda" din Beverly Hills 90210


Daca esti o femeie de 20 si ceva sau 30 si ceva de ani, ai crescut, probabil, urmarind-o pe Shannen Doherty. Fie ca a fost vorba despre "Beverly Hills", "Charmed", "90210" sau "Heathers", sigur unul dintre filmele preferate ale adolescentei tale a inclus-o si pe ea.


In prezent, in varsta de 42 de ani, Shannen tocmai a incheiat filmarile la filmul "Bukowski", in regia lui James Franco, si a participat la evenimentul Oz Comic-Con din Australia.

Mai jos sunt cateva fragmente dintr-un interviu pe care actrita l-a oferit site-ului australian Daily Life.com.

Ai avut o cariera lunga si variata. Care dintre personajele tale a fost preferatul fanilor?

Depinde de zona lumii in care se afla. Pentru unii oameni Brenda din "Beverly Hills" a fost preferata. Pentru altii, Heather din "Heathers" sau Rene din "Mallrats". Cred insa ca toata lumea e de acord ca personajul din "Charmed" a fost printre favorite. Prue avea niste valori familiale si morale foarte puternice si nu facea altceva decat sa aiba grija de surorile ei. Sa joci un astfel de personaj a fost extraordinar pentru ca era foarte buna si matura.

Am citit ca ai ajuns sa urasti personajul Brenda din "902010" pe la finalul filmarilor din cauza faimei si a reactiei publicului.

La inceput era distractiv sa joc un personaj ca Brenda, pentru ca era o fata buna din Minnesota. Apoi totul a devenit prea dramatic. Era dramatic sa o joc. Era dramatic ca cea mai buna prietena a ei o insela cu iubitul. Tot timpul i se intampla ceva si dupa o vreme nu mai era deloc interesant sa o joc. Dar acum, privind in urma, ma gandesc wow, a fost un personaj destul de cool. La final, fie o iubeai, fie o urai pe Brenda. Calea de mijloc e oricum cea mai rea, din punctul meu de vedere. Imi placea faptul ca nu puteai sa fii indiferent fata de Brenda. Trebuia sa simti ceva pentru ea, ceea ce inseamna ca eu mi-am facut datoria ca actor, pentru ca i-am dat suficienta substanta astfel incat oamenii sa reactioneze puternic la ea.

Ai fost indragostita de Jason Priestley sau de Luke Perry pe vremea cand filmati?

Nu. Dar lumea ma intreaba deseori daca ar fi sa aleg unul dintre ei, pe cine as alege? Sir aspund mereu Jason, pentru ca - desi il plac pe Luke - Jason e genul meu. E un barbat care are mai multi prieteni barbati si eu sunt mai baietoasa din fire.

Cand ai auzit ca se face un remake dupa "Beverly Hills" intitulat "90210", te-ai gandit vreun moment "Ce idee oribila!"?

Nu. N-am crezut ca e o idee oribila. Am fost cu siguranta curioasa sa vad ce o sa iasa. Dar la inceput am spus "Nu o sa ma intorc, n-o sa mai joc niciodata personajul ala!". Asta demonstreaza doar ca niciodata nu trebuie sa spui niciodata.

Ce e pe lista ta de "to do" din prezent?

Sa traiesc, pur si simplu. Asta e singurul lucru pe care vreau sa-l fac acum - doar sa traiesc.

  • Cum arata si ce face in prezent Brenda din Beverly Hills 90210

related posts

Modifică setările cookies