Cum arata sotia lui Andy Whitfield, celebrul actor din serialul Spartacus. Ce face la aproape doi ani dupa moartea sa


In urma cu aproape doi ani, Vashti Whitfield a trecut prin cele mai cumplite momente din viata ei, dupa ce sotul sau a murit rapus de o maladie cumplita.


 

Andy Whitfield si Vashti s-au cunoscut acum 15 ani si s-au mutat in Australia, acolo unde au dus o viata ca-n povesti. Desi avea studii de specialitate in inginerie, Andy si-a dedicat viata modelling-ului si mai apoi, actoriei, devenind celebru pentru rolul din serialul Spartacus.

 

 

Cei doi s-au casatorit in 2001, iar patru ani mai tarziu a aparut in viata lor Jesse, iar in 2007 au facut si cel de-al doilea copil, pe Indigo. 

 

 

Totul avea sa se transforme intr-un cosmar in 2009, atunci cand actorul din Spartacus a fost diagnosticat cu cancer. Desi in prima instanta, tratamentul a avut efect si lucrurile pareau sa reintre in normal, in septembrie 2010 boala a recidivat, iar cateva luni mai tarziu Andy avea sa moara la doar 39 de ani.

 

 

 

"Poti pleca acum", au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus sotia sa inainte sa moara.

 

De atunci, Vashti a incercat sa invete sa traiasca fara persoana iubita. "Imi lipseste foarte mult. Cateodata ii port pijamalele sau plang si imbratisez copacul pe care i l-am dedicat. Insa trebuie sa ma concentrez pe ceea ce imi doresc de la viata, nu pe ceea ce nu mai am", a declarat aceasta.

 

In memoria sotului ei, Vashti Whitfiel a creat un blog, maybemcqueen.com in care scrie despre experientele pe care le-a trait, dar incearca si sa-i ajute pe oamenii care trec prin diferite suferinte emotionale, insa majoritatea timpului si-l dedica copiilor sai.

FULLSCREEN
Cum arata sotia lui Andy Whitfield, celebru actor din serialul Spartacus. Ce face la aproape doi ani dupa moartea sa
  • /

related posts