Cum aratau Sansa si Arya Stark in copilarie. Sophie Turner si Maisie Williams, adorabile inainte sa devina celebre


Sunt doua dintre cele mai cunoscute tinere actrite de la Hollywood, insa putini stiu cum aratau in copilarie. Sophie Turner si Maisie Williams, adorabile inainte de a primi rolurile din "Game of Thrones".


Inainte sa primeasca rolul Sansei Stark din "Game of Thrones", numele lui Sophie Turner era necunoscut. Tanara originara din Marea Britanie a cunoscut succesul datorita serialului HBO si a profitat de faima dobandita pentru a-si pune in evidenta talentul.

Sophie a crescut sub ochii telespectatorilor, devenind o actrita apreciata si o femeie admirata. Fanii spun insa ca, desi s-a maturizat, ea si-a pastrat trasaturile din copilarie, asa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos.

La fel ca Sophie, Maisie Williams era o copila cand i-a convins pe producatorii serialului "Game of Thrones" ca este perfecta pentru a aduce la viata personajul Aryei Stark. La 19 ani, ea nu mai seamana deloc cu fetita adorabila pe care fanii au descoperit-o in pozele de gradinita.

Sophie si Maisie sunt foarte bune prietene in viata reala si se zvoneste ca serialul HBO nu va fi singurul proiect la care vor lucra impreuna. In presa internationala a circulat informatia potrivit caeria Williams se va alatura filmelor "X-Men" si va juca rolul lui Wolfsbane, urmand ca Sophie sa revina ca Jean Grey.

related posts

Modifică setările cookies