Cum i-a cucerit Meghan Markle pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte


Familia regală a primit-o  pe Meghan Markle cu brațele deschise. 


Cu mult înainte de nunta ei, Meghan se bucura de beneficii regale și fuincții care sunt de obicei rezervate regilor și soților lor.

Adulții nu aveau decat lucruri minunate de spus despre ea - dar ce se întâmplă cu noile rude mai mici, care pot oricând să te dea de gol când nu le place ceva? 


Citește și: Meghan Markle și Printul Harry nu vor deține custodia copiilor lor


Potrivit The Mirror, Meghan i-a cucerit din prima pe Charlotte și George. Pe vremea când era logodită cu prințul Harry , Meghan a gătit pentru ei. Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece lui Meghan îi place să gătească (ea și Harry chiar  au pregătit una dintre mesele lor tradiționale acasă).


Meghan  i-a  răsfățat pe nepoții ei cu tot felul de bunătăți de casă. S-a mutat la Palatul Kensington în toamna trecută, și a locuit foarte aproape de prințul William, Kate Middleton și copiii lor. Kate a dorit cu tot dinadinsul să o  ajute pe Meghan să se adapteze la viața regală. 


"Kate a făcut tot ce poate pentru a o ajuta pe Meghan să se adapteze la viața din spatele zidurilor Palatului", a declarat o sursă regală  la începutul acestui an, înainte de a se naște Prințul Louis.
 

FULLSCREEN
Cum i-a cucerit Meghan Markle pe Prințul George și pe prințesa Charlotte
  • /


related posts