Cum o alintă Prințul William pe Kate în intimitate


William și Kate formează unul dintre cele mai admirate și iubite cupluri la nivel mondial. 


Prințul William și Ducesa Kate Middleton urmează etichetele și păstreză distanța atunci când sunt în public. Foarte rar se țin de mână, nu se îmbrățișează și nu se sărută în văzul tututor. 

Fostul majordom al Prinţilor Harry şi William, Grant Harrold, a dezvăluit pentru Time mai multe detalii din viața de familie a acestora:
„Nu trebuie să vedem prea mult– au şi o viaţă privată. Gândiți-vă că într-o zi, Prinţul William ar putea fi rege, iar în această privinţă, există reguli stricte. Kate şi Will sunt moderni, dar încă fac lucrurile ca la carte”, a mărturisit Grant.


Însă, în intimitate lucrurile stau cu totul diferit:
„Când sunt acasă cei doi se adresează unul altuia folosind apelativele „darling” ( dragule) şi „babe (iubito)”, spune fostul majordom.


Fanii au aflat recent și care este "numele de alint" al lui Meghan Markle. Printul Harry a lăsat să îi scape diminutivul cu care i se adreseaza logodnicei sale, în timpul unui eveniment. Acesta și-a strigat de mai multe ori logodnica, folosind apelativul "Meg".
 


Și Regina Elisabeta are mai multe porecle. A fost strigată ”Gary”  de către prințul William, care nu reușea în copilărie să pronunțe „granny”( bunică), „Lilibet” de la Elizabeth sau „Mama”. 
 

 

FULLSCREEN
Cum o alintă Prințul William pe Kate în intimitate
  • /

related posts