Cum reactioneaza Gerard Butler cand vede o femeie in tanga. Expresia de pe fata lui face cat 1000 de cuvinte


Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, iar paparazzi sunt mereu pe urmele lui si asteapta sa-l prinda pe picior gresit sau in ipostaze surprinzatoare. Zilele trecute acesta a fost surprins pe plaja, alaturi de o femeie necunoscuta.


Avand in vedere ca trece printr-o perioada in care nu are nicio iubita sau logodnica, Gerard Butler are voie sa-si faca de cap si sa priveasca cum vrea orice femeie care ii atrage atentia in mod deosebit. Actorul  a ramas cu privirea blocata pe posteriorul unei tinere brunete, cand aceasta si-a facut aparitia in preajma lui.

Aflat pe o plaja din Miami alaturi de cativa prieteni pentru a realiza o sedinta foto, burlacul atat de ravnit de o multime de femei a fost distras de la discutia cu amicii lui de catre o tanara cu parul lung, imbracata doar intr-un costum de baie din doua piese, foarte decoltat.

La vederea ei, Gerard a ramas mut de uimire minute in sir, privind-o cu atentie pe tanara, mai ales in momentul cand aceasta s-a intors si s-a indepartat de grup. Posteriorul de invidiat al brunetei nu l-a lasat indiferent pe actor, care i-a admirat si i-a analizat cu atentie trasaturile, in timp ce prietenii lui incercau sa-l determine sa revina cu picioarele pe pamant.


 

related posts

Modifică setările cookies