Cum s-a transformat fata lui Kim Kardashian in ultimii 10 ani. Motivul pentru care arata atat de diferit


In ultimii 10 ani, Kim Kardashian a fost o prezenta constanta si activa in showbizul international.  Kim a evoluat de la statutul de  “vedeta care s-a lansat cu o sex tape” pana la acela de cea mai urmarita vedeta pe Instagram, depasind-o de curand pe Beyonce.


Desi multa lume le uraste pe surorile Kardashian si ar vrea sa nu le mai vada atat de des la tv, in reviste  sau pe internet, pur si simplu nu ai cum sa le eviti. Sunt peste tot! Daca nu este Kim, este Khloe. Daca nu este Khloe este Kylie si daca nu este Kylie este Kendall…si tot asa :) 

Insa regina suprema a clanului Kardashian ramane in continuare Kim, in ciuda concurentei puternice pe care i-o face mezina Kylie Jenner.

Foto: Kim si Kourtney Kardashian, 2005

Kim a ajuns de la o tanara care umbla in anturajul lui Paris Hilton la o vedeta internationala. Desi se spune despre ea ca nu are un talent special, Kim ii fascineaza pe oameni. Are o avere impresionanta si stie cum sa isi vanda imaginea. Pana la urma si asta este un talent :)

Foto: Kim Kardashian, 2006

In utimii 10 ani, Kim a trecut prin transformari fizice vizibile. Daca silueta clepsidra i-a ramas oarecum la fel, chipul ei a suferit modificari constante. Cum de arata atat de diferit la fata? Kim a dezvaluit o parte din procedurile care i-au imbunatatit look-ul. 

“Aveam cea mai paroasa frunte si cele mai stufoase sprancene”, a marturist Kim, care a recunoscut ca a apelat la epilarea cu laser pentru a scapa de parul nedorit de pe frunte. Iar de sprancene s-a ocupat celebra Anastasia Soare.

"Aveam cea mai paroasa frunte pe care v-o puteti imagina. Daca ma cautati pe Google prin 2008, veti vedea ca cum imi statea parul in zona fruntii", a povetsit Kim Kardashian.

Foto: In 2009, Kim trecuta prin transformarile despre care a vorbit

Vedeta a marturisit ca initial a incercat sa scape de problema prin epilarea fruntii, dar ulterior a apelat la laser pentru a scapa definitiv de problema pilozitatii. Kim a spus ca nu si-a modificat linia parului, ci doar a scapat de acele "fire de par de bebelus" care aratau inestetic pe fruntea ei.

Vedeta a martrurisit ca descoperirea salonului Anastasiei Soare i-a schimbat radical lookul...in bine! "Acum imi ador sprancenele. Dupa ce mi le-am pensat la salonul Anastasiei, viata mea s-a schimbat. Nu stiam cat de mult conteaza forma sprancenelor", a povestit Kim.

Intre timp a invatat sa se si machieze astfel incat sa isi ascunda micile imperfectuni. De cele mai multe ori apeleaza la make-up artisti profesionisti. Chipul ei arata intotdeauna ca si cum ar fi pictat.

Restul procedurilor care i-au schimbat fizionomia raman…un subiect tabu ;)

related posts

Modifică setările cookies