Cum s-a transformat Ginger Spice dintr-o roscata nonconformista intr-o satena sexy.Cum arata Geri Halliwell la 43 de ani


Dintr-una dintre cele mai populare si admirate vedete din lume, Geri Halliwell s-a transformat intr-o sotie devotata si discreta. A renuntat demult la parul roscat care a facut-o celebra. Desi intr-o vreme a fost blonda, in prezent merge pe un look mult mai natural: s-a facut satena si ii sta, poate, mai bine decat cu orice alta nuanta.


Fosta membra a trupei Spice Girls si-a facut aparitia la un eveniment umanitar la Londra, la bratul sotului ei Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull. Imbracata intr-o rochie neagra lunga, de gala, coafata elegant, "Ginger Spice" a impresionat cu gratia ei. 

Vedeta trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa: din mai este sotia unuia dintre cei mai respectati oameni din lumea sportului. Geri este si mamica unei fete de 9 ani, pe care o are dintr-o relatie anterioara, care a durat numai 6 saptamani, in 2005. 

Desi nu s-a mai auzit nimic de ea din punct de vedere profesional, Geri nu duce totusi lipsa de proiecte: din 2013 face parte din juriul emisiunii Australia's Got Talent.

Daca in prezent Geri radiaza de fericire si se poate considera o femeie implinita, aceasta a dezvaluit ca in trecut a fost la un pas de moarte. Vedeta a suferit de bulimie si a ajunsese sa catareasca 44 de kilograme.

Robbie Williams a fost cel care a ajutat-o: "Mi-a salvat viata! Am fost la un pas de moarte. Eram bulimica, cantaream 44 de kg si Robbie m-a sfatuit sa ma internez intr-o clinica de specialitate", a dezvaluit Geri.

FULLSCREEN
Cum s-a transformat Ginger Spice dintr-o roscata nonconformista intr-o satena sexy.Cum arata Geri Halliwell la 43 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies