FOTO Cum s-a transformat Sylvia în două luni de când face yoga: "Am reușit să slăbesc 6 kg"


De când face yoga și are antrenor personal, Sylvia este din ce în ce mai atentă la fizicul sau. Cântăreața și-a impus niște reguli pe care le-a urmat cu sfințenie. Astfel, în decurs de două luni a avut parte de o transformare de care se bucură din plin! 

Tag-uri: #Sylvia #yoga

“Nu cred în diete…Mi-am cântărit porțiile de mâncare!”

După două luni de sport și trei luni de alimentație corectă, Sylvia a slăbit 6 kilograme și rezultatele nu încetează să apară. Cert este că noul stil de viață adoptat îi priește de minune și artista și-a propus să nu se oprească aici.

“M-am informat mult mai bine cu privire la ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă și cum aș putea să-mi ajut corpul să elimine mai rapid apa din organism și surplusul inestetic.

Astfel, am adoptat un stil de alimentație sărac în carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi, sau alte produse de patiserie), am renunțat la dulciuri și sucuri, mi-am cântărit porțiile de mâncare astfel încât să am un ușor deficit caloric. Am băut 3 litri de apă pe zi. Practic am aplicat câteva reguli de bază care m-au ajutat foarte mult să-mi ating targetul dorit pentru vara 2018”, a mărturisit artista pentru Perfecte.ro.

Nu crede în diete și nu este o împătimită a sportului însă a reușit să arate într-un mare fel în câteva luni. 
 
“Nu ai cum să slăbești dacă mănânci mai multe calorii pe zi decât consumi. Cu cât bei mai multă apă cu atât vei scăpa mai rapid de surplusul de apă din organism, de celulită, și vei elimina mai multe toxine. Dacă mănânci alimente procesate și carbohidrați (mai ales seara) fără să faci suficientă mișcare fizică nu slăbești. Pe lângă alimentație, am ales să fac de 2-3 ori pe săptămână antrenamente cu Iulian Dinu-cardio, circuite, hit și Yoga de 4 ori pe săptămână. Eu nu cred în diete ci într-un stil de alimentație echilibrat în care să-ți permiți din când în când să-ți faci poftele dar cu masură”, mai spune Sylvia. 

“Nu pot spune că sunt o împătimită a sportului mai ales când este vorba de cardio și de aceea am avut nevoie de un antrenor personal care să mă motiveze și să mă ajute să-mi depășesc limitele.  Este uimitor când începi să simți că corpul tău începe să devină mai puternic și când începi să vezi progresul muncii tale. Yoga este o practică pe care o iubesc și care alungește musculatura și deschide corpul. În 3 luni de alimentație corectă și 2 luni de sport am reușit să slăbesc 6 kg și să fiu în cea mai bună formă iar călătoria transformării mele nu se oprește aici”, a mai completat vedeta în încheiere.
 
 

FULLSCREEN
Cum s-a transformat Sylvia în două luni!
  • /

related posts