Cum s-au imbracat noua Prima Doamna a Americii si Hillary Clinton, pentru a vota. Mesajul transmis de tinutele lor


Donald Trump a mersla votare insotit de Melania Trump, sotia lui, dar si de fiica sa, Ivanka, impreuna cu familia. Tinutele doamnelor care l-au insotit pe noul Presedinte au iscat tot felul de interpretari.


Atat sotia lui Donald Trump, cat si fiica sa, au purtat mult alb in tinutele lor, facandu-i pe sustinatori sa rememoreze tinuta complet alba purtata de Hillary Clinton pe parcursul campaniei prezidentiale.

In timp ce Melania Trump a purtat o rochie de alba, peste care a ales sa imbrace un palton crem, elegant, Ivanka Trump a imbracat o tinuta neagra, cu pantaloni. Nu a lipsit elementul alb, fiica noului Presedinte purtand un palton in aceasta culoare, pe gulerul caruia a avut pusa insigna care ii indemna pe toti sa il voteze pe tatal sau.

Retelele de socializare au fost impartite intre cei doi candidati, iar tinuta Primei Doamne a fost a doua observatie facuta pe internet, dupa o fotografie cu Donald Trump cand tragea cu ochiul la votul sotiei sale. Imaginea a facut valva si a starnit numeroase comentarii amuzante.

Donald Trump a votat in acelasi timp cu sotia si o fotografie l-a surprins uitandu-se lung spre buletinul de vot pe care tocmai il completa Melania Trump. Internautii s-au garbit sa-si dea cu parerea. Nu a scapat de critici nici fiul sau, Eric Trump, care a postat pe twitter o fotografie cu alegerea sa la prezidentiale.Hillary Clinton a mers la vot dimineata, la ora locala 8, in orasul new-yorkez Chapaqqa, unde are resedinta, insa a lipsit tinuta alba, Hillary fiind imbracata in culori nude din cap pana in picioare. 


related posts

Modifică setările cookies