Cum s-au transformat fiicele vedetelor de la Hollywood din niste fetite in domnisoare GALERIE FOTO


Oricat ar incerca vedetele sa isi tina copiii feriti de obiectivele paparazzilor, acest lucru este aproape imposibil...mai ales cand copilul in cauza este al Madonnei sau al lui Tom Cruise.


Astfel, am avut ocazia sa urmarim evolutia frumoasa a unora dintre copii vedetelor de la Hollywood inca de la nastere pana in prezent. Pe Lourdes Leon, fiica Madonnei, ne-o aducem bine aminte inca de pe vremea cand isi insotea mama la premiera primelor filme din seria Harry Potter. Apoi, ne vine in minte imaginea in care apare cu niste sprancene groase si unite. 

Dar a trecut mult de atunci si Lourdes s-a transformat dintr-o fetita timida intr-o domisoara sexy, studenta la facultate. Si-a pensat sprancenele, si-a vopsit culoarea parului si arata total diferit.

Ava Phillippe, fiica cea mare a lui Reese Whiterspoon si Ryan Phillipe, este o copie perfecta a mamei sale. Reese o fereste cat se poate de paparazzi, insa au aparut destule imagini de-a lungul timpului cu frumoasa adolescenta.

Suri Cruise a fost multa vreme cel mai celebru copil de la Hollywood. Aparitiile ei erau vanate de paparazzi, avand in vedere ca micuta era o adeverata fashionista si mereu surprindea cu tinutele sale. In ultima perioada insa, Suri nu a mai fost atat de des vazuta in public.

Fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, a inceput sa primeasca din ce in ce mai multa atentie din partea presei. Si asta datorita faptului ca pare o copie in miniatura a mamei sale.

Kaia dovedeste ca i-a mostenit trasaturile superbe ale mamei sale. Imbracata casual, intr-o pereche de skinny jeans, un maiou gri si un pulover negru, Kaia pare pregatita sa debuteze pe marile catwalkuri ale lumii.

FULLSCREEN
Cum s-au transformat fiicele vedetelor de la Hollywood din niste fetite in domnisoare GALERIE FOTO
  • /

related posts