Cum s-au uratit cele mai frumoase modele ale momentului. Adriana Lima si Kendall Jenner, de nerecunoscut pe catwalk


Cele mai hot modele ale momentului, Adriana Lima, Kendall Jenner si Karlie Kloss au fost de nerecunoscut la prezentarea colectiei Marc Jacobs de primavara/vara 2015.


Toate modelele care au defilat pentru Marc Jacobs au suferit o transformare radicala. Daca, de obicei, tinerele care defileaza au coafuri spectaculoase sau cel putin parul frumos aranjat, de data aceasta parul modelelor a aratat haotic. Modelele au purtat peruci negre, care insa au aratat ciudat in capul lor. 

Foto: Karlie Kloss

Parul superb, lung si bogat al Adrianei Lima, a fost ascuns sub o tunsoare bob, care nu a avantajat-o deloc. Modelele nu au purtat nici machiaj la aceasta prezentare de moda, multe dintre ele fiind greu de recunoscut.

Foto: Adriana Lima

Prezentarea Marc Jacobs a fost ultima pentru Kandall Jenner din cadrul New York Fashion Week, unde a mai defilat pentru Tommy Hilfiger si Diane Von Fustenberg.

"Cand mi-am inceput cariera in modelling, nu stiam ce intorsatura o sa ia lucurile. Este incredibil ca am defilat pentru Givenchy si Chanel. Este ridicol", a spus saptamana asta la CNN Kendall. Noua vedeta a clanului Kardashian-Jenner a renuntat de curand la numele de familie, alegand ca numele ei de scena sa ramana doar Kendall. Tanara spune ca numele Jenner i-a creat deservicii. Multi sunt de parere ca tanara exagereaza si este nerecunoscatoare: "Nu ar fi ajuns in lumea modei daca nu facea parte din familia Kardashian-Jenner", spun carcotasii.

Foto: Kendall Jenner

"Nu stiu cum vor reactiona cei care aleg modelele in urma castingului. Ar putea crede despre mine ca sunt inca un reality star care vrea sa incerce ceva nou. Dar asta este ceea ce vreau sa fac cu adevarat. Asta este cariera mea. Asta vreau sa fiu. Mi-am dorit ca numele meu sa nu ii influenteze pe cei care fac castingul", a mai spus Kendall.

FULLSCREEN
Cum s-au uratit cele mai frumoase modele ale momentului. Adriana Lima si Kendall Jenner, de nerecunoscut la o prezentare de moda
  • /


related posts