Cum scapă Andreea Marin de dependența de dulciuri. Vedeta depune un efort zilnic


Proaspăt reîntoarsă din vacanță și cu noi proiecte în desfășurare, Andreea Marin s-a pus pe treabă. Vedeta a acceptat cu interes provocarea de a intra în cel mai apreciat cantonament de fitness din România. 
Andreea Marin și-a luat inima în dinți și s-a înscris într-un program numit 6 Week Challenge, al unui centru de transformări corporale si antrenamente, urmând ca, timp de 6 săptămâni, să facă mișcare dimineața, ghidată de antrenori cu renume, de trei ori pe săptămână, în sesiuni de câte 45 de minute.

Dacă îmbină exercițiile  cu un plan nutrițional personalizat și cu sesiuni de coaching, vedeta va căpăta motivație și chiar ar scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

 
 
Andreea Marin a început deja cantonamnetul de fitness. Pe muzică antrenantă și într-o atmosferă de club, a urmat circuitele inedite, scurte și intense, ce au scopul de a te scăpa rapid de stratul adipos și de a remodela silueta armonios: trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor.

“Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv gândit de echipa de la centrul de fitnnes si antrenamente. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă.

Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine.

Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!”, declară Andreea Marin despre experiența trăită la centrul de transformare unde se antrenează intens.

 

FULLSCREEN
Andreea Marin
  • /


related posts