Dj Harra, jurat la “Cântă acum cu mine”: “Nu mi-aș mai face nicio operație estetică”


Dana Neacșu aka Dj Harra este în cea mai bună perioadă a ei. Arată mai bine ca niciodată iar lucrurile se mișcă bine pentru ea și pe plan profesional. Începând cu 3 Martie, celebra Dj-iță poate fi văzută pe PROTV,  în emisiunea “Cântă acum cu mine”. 


Dar până când o să fie “pe sticlă”, Harra ni s-a confesat pentru Perfecte.ro! 


 
Dana, ți-ai schimbat look-ul radical, ești într-o formă de zile mari! Cum te simți acum în pielea ta?
 

Mi-am schimbat look-ul la sugestia stilistului meu lucru pentru care îi mulțumesc de fiecare dată când mă uit în oglindă. Mă simt minunat blondă. Cred că așa trebuia să mă nasc! (râde)
 
Ce ajustări îți mai dorești să faci la tine?
 
Nu îmi mai doresc ajustări. Părul a fost suficient (râde). Nu mi-aș mai face nici o operație estetică (râde). Suportabilitatea mea la durere e prea mică pentru așa ceva. 

  Cum te întreții? Arăți mai bine că niciodată! Care este, practic, ritualul tău de frumusețe?
 
În primul rând nu merg la culcare niciodată machiată. Oricât aș fi de obosită mă spăl pe față cu un produs de curățare, după care folosesc și un scrub ușor și cremă. Știu, este lung ritualul, dar pe termen lung merită efortul.
 Ritualul meu de frumusețe este relativ simplu.

Folosesc în fiecare zi fond de ten pentru că protejează fața de impuritățile externe, am grijă ca pielea în general, incluzând pielea corpului, să fie hidratată după fiecare duș. Nu cumpăr scrab din comerț, folosesc zaț de cafea cu ulei de cocos pentru întregul corp odată pe săptămână și niciodată nu dorm machiată. La salon pentru tratamente merg destul de rar. Dacă ai suficient de multă grijă acasă nu trebuie să ai abonamente la saloane.
 
Ce anume ai moștenit, ca și calități fizice, de la mama ta?
 
De la mama am învățat să am grijă ca pielea să fie hidratată și curată și că oricât de grea a fost ziua, sau urmează să fie, seara și dimineață să îți faci timp pentru tine. 

Spune-mi, te rog, 5 lucruri, de care nu te poți lipsi!
 
Nu mă pot lipsi de fondul de ten, de telefon, de câinii mei, de familie și prieteni. 
 
Ești adepta dietelor?
 
Nu am ținut niciodată dietă, sper să nu fiu nevoită vreodată. 
 
Ce ai eliminat din meniul tău?
 
Nu aș elimina nimic. Mănânc orice dar nu exagerez. 
 
Cum arată meniul tău, de regulă, la stilul tău de viață agitat?
 
Dimineața, cornulețe și cafea, prânzul îl sar pentru că dimineață mea este de la 12, de cele mai multe ori, iar seara protenine și salată sau legume. Fie vită, pește sau pui, dar doar de țară. 
 
Te-ai înfometat vreodată că să ajungi la siluetă ideală?
 
Nu am vrut să slăbesc niciodată, de multe ori am avut nevoie să mă îngraș. Sport fac destul de mult, 4 zile pe săptămână, atunci când am timp, și doar 2 zile când nu am timp.

Mai multe pe cantaacumcumine.protv.ro

FULLSCREEN
Cum se pregătește Dj Harra pentru noua emisiune de la ProTV, “Cântă acum cu mine”!
  • /


related posts