Cum te impaci cu sotia dupa ce te vede sarutandu-te cu alta femeie? Vezi ce a facut Alec Baldwin


Sa flirteze si sa-si sarute partenerele de platou face parte din munca de zi cu zi pentru un actor. Situatia devine insa de-a dreptul delicata atunci cand sotia te viziteaza pe platoul de filmare si te surprinde in momente de tandrete cu alta femeie...


Alec Baldwin a fost surprins de paparazzi miercuri pe platoul celei mai recente pelicule ale lui Woody Allen.

Imbracat intr-un elegant costum bleumarin, actorul a filmat o scena romantica alaturi de partenera sa de platou, o frumoasa satena intr-o rochie galbena.

Situatia a fost insa una delicata, deoarece sotia actorului, Hilaria Thomas, a fost si ea prezenta pe platou, unde a venit sa-si urmareasca sotul la munca.

In varsta de 28 de ani, cu 26 de ani mai tanara decat Alec, Hilaria i-a devenit sotie abia in luna iunie a acestui an, asa ca probabil, inca se impaca cu ideea ca trebuie sa-l imparta si cu alte femei, totul de dragul artei, bineinteles.

Pentru a se revansa pentru intelegerea de care a dat dovada tanara lui sotie, Alec a scos-o pe ea si pe catelusul lor la plimbare in oras.

Actorul si-a sarutat de mai multe ori sotia, asigurand-o, astfel ca, indiferent de ce se intampla pe platoul de filmare, in afara lui, ea e singura lui partenera.

FULLSCREEN
Cum te impaci cu sotia dupa ce te vede sarutandu-te cu alta femeie? Vezi ce a facut Alec Baldwin
  • /

related posts

Modifică setările cookies