Cuplul de la care nu-ti poti lua privirea: el e un fotbalist celebru, ea de o frumusete rapitoare. Cum au fost surprinsi


Izabel Goulart si Kevin Trapp formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul international. Ea este un odel celebru, care a defilat si pentru Victoria's Secret, iar el este portarul de origine germana al echipei de fotbal Paris St. Germain.


Izabel Goulart pare intruchiparea perfectiunii pe covorul rosu de la Cannes, la bratul iubitului ei. Rochia Ralph & Russo ii pune in valoare trupul perfect si demosntreaza ca nu trebuie neaparat sa te dezgolesti ca sa fii sexy. Cu parul aranjat in bucle lejere, Izabel a bifat un look perfect.

Vedeta pare mai indragostita ca niciodata in imaginile surprinse de fotografi. Izabel si Kevin nu isi pot lua privirea unul de pe celalalt.

Izabel este una dintre frumusetile cu trupuri perfecte pentru Baywatch, acesta fiind si motivul pentru care bruneta a fost aleasa sa joaca in productie, alaturi de Zac Efron si Dwayne Johnson.

Cu o prezenta incantatoare, zambet fermecator si un corp de invidiat, Izabel Goulart si-a etalat silueta impresionanta si la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Rio.

Modelul brazilian a defilat in fata miilor de spectatori de pe stadion intr-un costum de carnaval, care i-a pus in valoare corpul super tonifiat. Izabel arata mai degraba ca o antrenoare de fitness decat un model Victoria's Secret :)


FULLSCREEN
Cuplul de la care nu-ti poti lua privirea: el e un fotbalist celebru, ea de o frumusete rapitoare. Cum au fost surprinsi
  • /

related posts