Cuplul soc care a atras toate privirile la plaja. Nimeni s-ar fi gandit ca o bomba sexy ca ea ar umbla cu… el. Vezi cum arata


Jenna Bentley este un celebru model Playboy, care la varsta de numai 24 de ani se poate lauda cu faptul ca este cunoscuta in intreaga America datorita formelor apetisante.


Vazand-o atat de sexy si atragatoare, cei mai multi s-ar gandi ca are un iubit pe masura: tanar, bine facut si, evident, cu foarte multi bani.

Ei bine, dintre cele trei calitati enumerate, adevaratul ei logodnic indeplineste numai una. Da, ati ghicit, are o avere imensa! In rest, Benjamin Brown Sr. este un "tinerel" de "numai" 72 de ani, care se mandreste cu o burta imensa si creeaza tot felul de controverse in jurul afacerii de milioane de dolari pe care o detine inca din anul 1982.

Plictisit de problemele de la serviciu si de bataia copiilor lui pe avere si business, Ben a decis sa se lase distras si distrat de Jenna, tanara de 21 de ani pe care a dus-o intr-o vacanta exotica in Hawaii.

 

Generos, cuplul i-a distrat la randul lui pe paparazzi, care au surprins cateva dintre cele mai penibile si dezgustatoare momente din concediul luxos.

Ce parere ai despre cuplul soc care a atras privirile tuturor celor din jur prin spectacolul grotesc?

related posts

Modifică setările cookies