Cura de detoxifiere care a ajutat-o pe Vica Blochina sa se mentina in forma: "Rezultatele sunt vizibile"


Din 13 iulie, de luni pana vineri, va puteti face siesta de dupa amiaza in fata micului ecran ca sa aflati, de la ProTv, despre ce "Vorbeste Lumea". Asa se numeste cea mai noua emisiune de vara, in care Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor vor pune pe jar cele mai suculente informatii si zvonuri despre vedete. 


Vica a fost plecata intr-o vacanta terapeutica. A petrecut 7 zile intr-un resort din Turcia, la detox. In cele 7 zile s-a hranit doar cu lichide: sucuri de fructe si legume, iarba de grau, suplimente nutritive, probiotice, enzime si minerale. A baut doar apa alcalina, supa fara sare si la fiecare ora si jumatate primea cate un suc.

Acest regim este menit sa detoxifice corpul, sa alcalinizeze sangele, dar si sa detoxifice psihicul prin tot felul de activitati de relaxare. Ea a facut zilnic sauna cu infrarosu, masage, cure cu oxigen, yoga si meditatie.

"Nu e un detox usor, insa cand pleci de acolo, pleci ca un nou nascut! Ai o alta perceptie despre tine, despre sanatatea ta si esti foarte mandru ca ai reusit sa stai atatea zile fara mancare. Te simti mult mai bine, iar rezultatul este vizibil!", a marturisit ea.

"Eu acum ma recuperez dupa Ferma Vedetelor. Am lucrat foarte mult si inainte sa intru in ferma pentru a ma pregati sa pot face fata psihic cat mai mult. Am simtit nevoia sa imi iau cateva zile doar pentru mine ca sa ma relaxez si sa fac un detox atat fizic cat si psihic! A fost pentru prima data cand am plecat singura in vacanta si mi-a prins foarte bine aceasta perioada de liniste", a declarat vedeta. 

FULLSCREEN
Cura de detoxifiere care a ajutat-o pe Vica Blochina sa se mentina in forma: "Rezultatele sunt vizibile"
  • /

related posts

Modifică setările cookies