Curcubeu in parul Ritei Ora. Schimbarea de look spectaculoasa pe care si-a facut-o 


Intr-o zi are par scurt, in alta suvite lungi. Acum doua zile etala par blond platinat, ieri l-a schimbat in cele mai de senzatie nuante ale momentului. Rita Ora e un adevarat cameleon al stilului!


Artista in varsta de 23 de ani a atras toate privirile la evenimentul Michalsky Style Nite din cadrul Berlin Fashion Week, unde a adoptat un look all-black, format dintr-o bluza pe gat cu maneci scurte si o fusta transparenta din ceea ce pare a fi tul.

Mai interesante decat articolele vestimentare alese a fost insa modul in care Rita si-a aranjat parul. Ea a ales mese lungi, colorate la varfuri in nuantele curcubeului, un look la care nu a mai apelat pana acum, dar care a prins-o de minune.

Stilistii au ales sa-i prinda parul itnr-o coada laterala si intr-o parte sa-i pastreze cateva suvite crete, pe care le-au fixat in stilul preferat de dansatoarele de flamenco. In plus, au oferit un plus de stil cu un cercel care i-a imbracat frumos urechea artistei.

Aceasta nu este chiar prima data cand Rita mizeaza pe culori pentru a-si schimba aspectul suvitelor. Cu toate ca stilul dip dye e nou, ea si-a mai pus mese in trecut, pe care ti le aratam mai jos. Sa ne spui ce look a prins-o cel mai bine:

MAI MULTE POZE VEZI IN GALERIA FOTO.

FULLSCREEN
Curcubeu in parul Ritei Ora. Schimbarea de look spectaculoasa pe care si-a facut-o 
  • /

related posts

Modifică setările cookies