Cuvinte dure la adresa lui Kristen Stewart. Este incredibil cine si ce spune despre actrita


Kristen Stewart este recunoscuta pentru lipsa ei de expresivitate faciala si pentru faptul ca abia zambeste in momentul in care paseste pe covorul rosu. Daca pana ea acum ea parea doar antipatica, vedeta a ales sa vorbeasca despre adevaratele motive care o determina sa fie mereu atat de apatica.


In cel mai recent numar al revistei Marie Claire, editia din Marea Britanie, Kristen Stewart si-a deschis sufletul fata de Nicolas Ghesquiere, designerul casei de moda Balenciaga.

"Sunt o nemernica nefericita. Nu stiu daca ma simt mai bine atunci cand sunt linistita si lipsita de griji sau atunci cand viata mea este impinsa la limita", a recunoscut vedeta.

Ea a adaugat pentru revista Marie Claire ca esre ferm convinsa ca fericirea poate fi privita din foarte multe puncte de vedere si ca ea le accepta pe toate.

Uimitor  este ca, desi relatia ei cu Robert Pattinson revine pe un fagas normal, iar pelicula "On the Road" are succes, Kristen spune lucruri atat de urate despre ea insasi si nu reuseste sa iasa din starea de depresie care a pus stapanire pe ea.

Ce parere ai despre modul in care isi plange de mila Kristen Stewart in reviste?related posts