"Da, am facut operatie estetica". Ce vedeta a recunoscut, in sfarsit, ca a urcat pe masa esteticianului


De obicei atunci cand apeleaza la bisturiu pentru a-si corecta imperfectiunile, vedetelor le este teama sa recunosca, dar cand schimbarea este vizibila nu mai au ce sa faca si ajung sa confirme.


Julie Chen, prezentatoare emisiunii "The Talk" a postului CBS, a recunoscut chiar in timpul emisiunii sale ca a apelat la ajutorul esteticianului pentru a-si corecta forma ochilor.

Faptul ca este de origine asiatica a fost la un moment dat o piedica in calea carierei sale in televiziune. Forma mica si alungita a ochilor o impiedica sa apara pe ecran asa ca, a decis sa apeleze la chirurgia estetica pentru a rezolva problema.

Primul care i-a spus ca forma ochilor ei nu o recomanda pentru postul de prezentatoare a fost chiar seful sau, iar argumentul a fost ca nu o sa fie luata in serios de catre telespectatori pentru ca este chinezoaica. Atunci Julie s-a suparat, a decis sa incheie colaborarea si a apelat la ajutorul unui agent in domeniul dezvoltarii carierei. Si acesta din urma i-a spus acelasi lucru: ca trebuia sa-si mareasca forma ochilor.

Cand a luat decizia de a apela la bisturiu, parintii ei au sustinut-o si au fost alaturi de ea pe perioada recuperarii post operatorii. Acum Julie este complet schimbata, este mai expresiva, are un chip mai luminos, iar cariera in televiziune este una de succes

"Trebuie sa fiu impacata cu fiecare decizie pe care am luat-o. Nu am de gand sa privesc inapoi", a raspuns Julie cand a fost intrebata de colega sa de emisiune cat de greu i-a fost sa se hotarasca daca este decizia potrivita.

Ce parere aveti despre curajul lui Julie Chen?

FULLSCREEN
"Da, am facut operatie estetica" Ce vedeta a recunoscut, in sfarsit, ca a urcat pe masa esteticianului
  • /

related posts

Modifică setările cookies