Dakota Johnson si Jamie Dornan, antrenamente mai ceva ca in armata pentru Fifty Shades. La ce au fost supusi


Dakota Johnson si Jamie Dornan s-au antrenat intens si la sala de fitness pentru scenele fierbinti de sex. Cei doi actori au avut o antrenoare personala, cu care au lucrat zilnic pe platourile Fifty Shades Darker.  Ramona Braganza, experta in fitness, a adus pentru ei special o "sala mobila" organizata intr-o rulota uriasa, in care actorii isi faceau exercitiile zilnice.

 


Ramona Braganza, o fosta majoreta devenit antrenoare de fitness pentru celebritati, i-a ajutat pe Jamie Dornan si Dakota Fanning sa fie in forma maxima pentru scenele fierbinti din Fifty Shades Darker. Nu este, deci, de mirare ca cei doi actori arata spectaculos: au facut sport zilnic in timpul filmarilor.

Foto: Jamie Dornan si Dakota Johnson, la premiera din Germania a Fifty Shades Darker

Actrita in varsta de 27 de ani s-a intalnit cu antrenoarea de 5 ori pe saptamana, iar rutina ei consta in stretching, exercitii pentru picioare facute cu greutati legate de glezne si exercitii cardio. Pe langa programul pe care il facea cu antrenoarea, Dakota mergea si la hot yoga in timpul liber. 

"Ea era oricum supla, asa ca voia sa se tonifieze. Am facut multe miscari de stretching inspirate din dans, dupa care urma un circuit in care lucram picioarele", a spus Ramona.

Potrivit Ramonei, Jamie isi lucra abdomenul de unul singur, iar cu ea se concentra mai mult pe exercitiile pentru picioare. Pentru ca facea muly sport pe cont propriu, Jamie se intalnea cu antrenoarea doar de 3 ori pe saptamana.

 

 
  • Dakota Johnson si Jamie Dornan, antrenamente mai ceva ca in armata pentru Fifty Shades. La ce au fost supusi

related posts

Modifică setările cookies