Dan Cruceru, un Taticool de băiat în devenire! Mărturisiri despre noul membru al familiei: "Eu am știut înaintea ei că e însărcinată"


Dan Cruceru va primi de la Moș cel mai frumos cadou: al doilea copil, mai precis, un băiat. Cum a primit vestea, cum se pregătește pentru marele eveniment și cum a reacționat fetița lui, Sophia, la aflarea noutăților, ne spune chiar el, într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro.


Cum se pregătește Dan Cruceru să își întâmpine băiatul! 

Inspirat de fetița lui Sophia, care are acum 7 ani, Dan Cruceru a creat un adevărat brand – Taticool, devenind astfel unul dintre cei mai cunoscuți și citiți blogeri de parenting de la noi. Satisfacțiile sunt cu atât mai mari cu cât familia sa se va mări din luna decembrie a acestui an. 

-    Dan, urmează să experimentezi curând sentimente noi, din postura de tătic de băiat! Cum ești? Ce gânduri ai și ce griji în acest sens? 


I’m the best! Pe scurt, sunt foarte mândru că vom avea și un băiat. Vom avea perechea perfectă! În rest… bucuroși le-om duce toate. Sincer nu prea am griji, am crescut un copil, pot zice că am experiență. Cel puțin cât e mic, nu va fi vreo diferență față de ce am făcut la Sophia. Să fie el sănătos, că ne descurcăm noi. Deschidem din nou cărțile de bebelușeala și cu răbdare, totul va fi bine. Sănătos să fie, să se nască la termen și de restul de ocupam împreună. 

  

- Când va avea loc marele eveniment? 

 În luna Decembrie, se va naște. Undeva până de Moș Nicolae. Va fi cel mai frumos cadou de Crăciun. 

-    Cum te pregătești în acest sens? 

 Cum îți spuneam, sunt foarte relaxat. N-am cumpărat nimic încă, ni se pare că avem tot timpul din lume, deși mai sunt doar vreo două luni. Ce mă îngrijorează mai tare și nu am soluții încă este volumul nou de muncă pe care îl vom avea din Decembrie. Practic, mami și bebe vor fi blocați în casă, iar eu voi fi singurul care va trebui să bată Bucureștiul în lung și-n lat pentru școală și opționalele Sophiei. Aici va fi foarte greu pentru că sunt distanțe mari. 

  

- Ce înseamnă de fapt să fii un Taticool? 

Nu e vreo rețetă magică, trebuie doar să FII PREZENT. Să fii prezent în viața copilului/ copiilor tăi. Asta înseamnă în două cuvinte Taticool. 

 

-    Cum a primit Sophia, fetiță voastră, vestea că urmează să aibă un frățior? 

 Ea e teribil de încântată. Pupă burtica, vorbește cu frățiorul ei, îi citește povești și vrea să o implicăm și pe ea în creșterea micuțului. 

  

-    Soția ta, Cristina, cum te-a anunțat că o să devii tătic din nou? 

 Eu am știut înaintea ei că e însărcinată!!!! Serios! S-a uitat la mine nu știu cum într-o zi, așa într-un fel care nu o caracterizează si… i-am zis să-și cumpere un test de sarcină că e gravidă! A zis că n-are cum! Dar s-a dovedit că am dreptate!  

  

-    Vă mai doreați un al doilea copil? Era așteptat? Sau v-a luat prin surprindere? 

 E un copil așteptat, ni-l doream. E diferență destul de mare între ei, 7 ani, dar simțeam că ne dorim încă unul, așa că...ne-a ieșit. 

  

-    Ai avut emoții? Te-a luat cu leșin☺? Bănuiai ceva?

 Confirmarea sarcinii a fost plină de emoții, evident. Dar am căutat să ținem totul secret, până când ne-am asigurat că sarcina e în regulă. Nici nu vorbeam despre asta, ne schimbam doar priviri complice unul altuia, dar pe silențios. 

  

-    Ce sentimente te încearcă acum? O iei practic de la capăt… 

Pfff! Va fi greu dar și plin de satisfacții. Să am un boț de om, în brațe! Tare! Ni-l doream, așa că vom fi foarte fericiți. 

 

-  Cum îți place să te caracterizezi că tătic? 

Implicat. Petrec foarte mult timp cu fiică-mea. De fapt, toate afacerile mele au pornit de la ea și continuă pe baza relației noastre. 

 

-     Ce restricții i-ai impus până acum Sophiei? 

Nu există restricții. Nu în sensul clasic al cuvântului. Dacă sunt lucruri noi, le experimentăm împreună. Prezența mea în realizarea unor lucruri noi elimină eventualul pericol. Si… în toate căutăm să avem un echilibru. De la mâncare până la tiroliene, le facem pe toate, dar cumpătat. 

 

-    Ai prieteni care au băieți? Le-ai cerut sfaturi? 

 Da, normal. Toți mi-au spus că se cresc la fel că fetele, ba chiar mai ușor. Cel puțin la vârste mici. 

  

- Ați pregătit deja numele și camera băiatului? 

 Nu și nu. Avem mai multe variante de nume, dar nu e nimic bătut în cuie. Sophia vrea să-l cheme Carlos Sophian. Carlos e numele unei pisici care a trecut câteva luni pe la noi. Iar camera… asta e o problemă. Nu avem o cameră dedicată pentru că… nu avem. Așa că ne gândim că, primul an, să-l petreacă la noi în dormitor sau în camera Sophiei. Iar, peste ceva timp, să renovăm mansarda. 

  

-    Sophie a început clasa a I-a! Cum v-ați pregătit pentru școală? 

 E foarte tare acest capitol. Cu o lună înainte să înceapă școală, Sophia deja nu mai avea răbdare. Merge cu mare drag la școală, are o gașcă frumoasă de prieteni și e foarte încântată. Sper să o țină toată viața dragul de școală. 

  

-    O implici foarte des în proiectele tale de parenting. Cum o responsabilizezi? 

 Comunicăm foarte mult și îi răspund la toate întrebările pe care le are la vârsta ei. Iar, dacă insistă în ceva, o las să experimenteze. Dacă greșește, asta e. Dacă nu e nimic periculos, nu va fi cu supărare. Până la urmă, cu toții greșim. 

 

- Pe lângă blogul de parenting Taticool și showroom-ul cu produse pentru copii, cu ce te mai ocupi? Mai ai timp și de altceva? 

Taticool a devenit un fenomen. Sincer. Habar n-am avut că vom ajunge aici, în urmă cu 3 ani, când am lansat acest brand. Conține blogul Taticool, pagina de fb Taticool, contul de youtube Taticool, o rubrică săptămânală la Pro TV – “Vorbește lumea” , cu același nume și show-room-ul Taticool Shop- în care aduc branduri premium și exclusiviste pentru copii.  

 Lucrez peste 12 ore pe zi, fie discutând cu clienții, fie jucându-mă cu fiică-mea pentru diverse filmări. Toate ramurile dezvoltate mănâncă timp, dar aduc și satisfacții emoționale și financiare. În 3 ani, am devenit un blogger de parenting recunoscut, cu milioane de vizualizări sau citiri, iar Taticool Shop are o cifră de afaceri minunată, în continuă creștere. 

 Așa că… zic eu fac foarte multe lucruri.  

  

-    Cum și cât investești în imaginea ta? 

Investesc cât pot eu de mult în Taticool, în această marcă înregistrată. Atât ca timp, cât și financiar. Este copilul meu, la fel ca și Sophia și bebelușul ce va veni. Cum investesc? Pe toate mediile posibile de publicitate, prin mediatizare online continuă. 

  

-    Îți dorești să revii în televiziune? Ți-e dor? Ai proiecte în acest sens? 

 Eu sunt în televiziune, am rubrică Taticool, la Pro TV, o dată pe săptămână, la cea mai tare televiziune din România. Dar pentru o emisiune zilnică, nu cred că mai am timp. Sincer...mi-e foarte bine așa. Construiesc pentru mine, în jurul brandului creat de mine. Sunt foarte prezent în mediul online, am publicul meu, iar Sophia a început să aibă fani. Sunt foarte, foarte bine. Trăim un vis, pe care l-am creat cu forțe proprii și nu depindem de nimeni. Nu m-am mai gândit de ceva vreme la altceva. Poate mi-ar plăcea să creez o emisiune de parenting, dar vom vedea. În rest... never say never. 

  

FULLSCREEN
Dan Cruceru, un Taticool de băiat în devenire!
  • /

related posts

Modifică setările cookies