Dana Rogoz: "Sunt o mamica relaxata, nu inconstienta". Cum isi educa baietelul de 2 ani si jumatate 


Dana Rogoz este o mamica relaxata, care isi ia fiul in toate vacantele, chiar si pe alte continente. Vlad, in varsta de 2 ani si jumatate, a fost deja in Australia, Grecia, Franta sau Noua Zeelanda. Dana a vorbit live, pe Facebook-ul Perfecte.ro, despre relatia pe care o are cu fiul ei si despre tendintele in moda de toamna aceasta.


Despre viata de mamica

"Eu cred ca sunt o mamica relaxata, nu inconstienta. Asa mi se spune. Cand sunt cu copilul sunt calma, in control, desi eu sunt destul de agitata", spune Dana Rogoz, care se considera o mamica relaxata, care isi ia fiul cu ea in toate vacantele.

Sursa foto: danarogoz.com

"Calatoream foarte mult si inainte, dar nu mai merg in India sau Cambogia, dar calatorim si cu el. Cand am fost in Australia,  din 13 ore a dormit 10, pentru ca am ales un zbor de noapte. Te plaseaza in avion langa alti parinti, mai ales la zborurile lungi. El nu e un copil dificil, l-am invatat de mic. L-am luat de mic cu noi, doarme peste tot, si in carucior, desi are 2 ani jumate. Ii place si cu rulota foarte mult, am dormit toti in rulota in Thassos", a mai dezvaluit vedeta.

Sursa foto: danarogoz.com

Tedintele modei in toamna 2016

Dana Rogoz ne-a dezvaluit care sunt trendurile in materie de fashion in toamna 2016.

"Se poarta in continuare trendul boho, stilul anilor '70, dungile orizontale, e plin de ele, in combinatii cu alte piese grafice. Se poarta piesele metalice foarte tare, dar in combinatie cu culori neutre. O fusta aurie se combina, de exemplu, cu kaki sau gri, cu o culoare pamantie. Carourile , burgundy revin in fiecare toamna. Se poarta pastelurile. Anii '90. Denimul - nu dai gres cu el. Cu cat ai mai mult jeans pe tine cu atat esti mai in tendinte. Si pe mine l-a lovit moda anilor '90", a marturisit Dana.

related posts

Modifică setările cookies